jún
15
Event Time: 18:00 / Event Location: Szent István park

Határok nélkül” 2024. június 15-én szombaton 18.00 órától a Szent István parkban egy könnyed nyári zenés egyveleggel várjuk a helyieket és a határon túli vendégeket is .
Részletes program

A dalok magyar, román, szlovák és cseh nyelven szólalnak meg, kifejezve azt, hogy Hajdúszoboszló nemcsak a mérete miatt büszkélkedik Európa legnagyobb fürdőkomplexumával, hanem a „határok nélküli” életérzés okán is.
Előadók: a sepsiszentgyörgyi születésű magyar énekes-színésznő Dancs Annamária, a a Budapesti Operettszínház művésze és Szeredy Krisztina érsekújvári születésű énekművész, szoprán operaénekes, aki ma szintén Budapesten él.

Dancs Annamari a Budapesti Operettszínház vezető szólistája, nagysikerű darabok főszereplője. Dancs Annamari műsorában egyaránt megtalálható az operett, a musical, de akár a nosztalgia-táncdal feldolgozások és saját szerzeményei is, így minden korosztály számára biztosítja a kikapcsolódást. Koncertjein elengedhetetlen a jó hangulat, mellyel biztosan találkozhatnak Hajdúszoboszlón is, a koncere kilátogató érdeklődők.

A koncert ingyenes!

A szervezők a programváltoztatás jogát fenn tartják!